Menüü 29_09-5 oktoober

Söökla Dussmann - Hommik Täistera kaerahelbepuder. Vaarikamoos. Või.
Lõuna Bolognese kaste. Kana-porrulaugukeste. Bolognese kaste hakksojaga. Pasta. Riis.
Peedi-küüslaugusalat. Kapsas, roheline hernes, redis. Salatikaste. Seemnesegu. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Õun.

Eine Maisimannapuder. Mustikakissell. Pirn.
Hommik Täistera speltapuder tšiiaseemnetega. Maasikatoormoos. Või.
Lõuna Kodune seljanka. Läätsesupp kanalihaga. Seeneseljanka. Hapukoor. Kohupiima-riivleivamagustoit marjapüreega. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Kapsas. Eine Tortilla sulajuustu ja köögiviljadega. Keefir. Rukkileib.
Hommik Maisimannapuder kõrvitsaga. Õunapüree. Või.
Lõuna Pestokastmes hautatud kalafilee. Lindströmi pikkpoiss. Juurvilja strooganov. Kartulipüree. Tatar. Tomatikaste. Hiina kapsa salat spinati, meloni ja punase sibulaga.
Peet, brokoli, porgand. Salatikaste. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Pirn. Eine Värskekapsasupp sealihaga. Keefiri-marjajook. Rukkileib.
Hommik Täistera odrahelbepuder. Hapukoor. Või.
Lõuna Selge kalasupp köögiviljadega. Koorene kanasupp kollase karriga. Koorene läätsesupp karriga. Riisivaht mustikakakissellliga. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Redis. Eine Kartulivorm kanalihaga. Porgandi-kapsasalat. Piim. Rukkileib.
Hommik Hirsihelbepuder. Kirsid. Või.
Lõuna Kreemine veiselihapada. Hautatud kanakintsuliha ürdi-köögiviljaleemes.
Marokopärane kikerhernepada sidruni ja piparmündiga. Pasta. Riis. Kapsa-porgandisalat. Peed, mais, hapukurk. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Õun. Eine Õunakook mandlipuruga. Keefir.
Hommik Lõuna Eine Hommik Lõuna Eine