Menüü 3-9_nov

Söökla Dussmann - Hommik Täistera kaerahelbepuder kaerakliidega. Vaarikamoos. Või.
Lõuna Kalkunilihaguljašš. Koorene veisehakklihakaste. Läätseguljašš. Pasta. Riis. Peedi-küüslaugusalat. Kapsas, roheline hernes, redis. Salatikaste. Seemnesegu. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Õun.
Eine Piima-kaerahelbesupp. Täisterasepik. Munavõi.
Hommik Täistera speltapuder tšiiaseemnetega. Maasikatoormoos.Või.
Lõuna Kanasupp roheliste hernestega. Rassolnik sealihaga. Rassolnik põldubadega. Hapukoor. Mustsõstra-rukkivaht. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Kapsas, valge/punane.
Eine Ühepajatoit kanalihaga. Kaalika-õunasalat. Piim. Rukkileib
Hommik Maisimannapuder kõrvitsaga. Õunapüree. Või.
Lõuna Kirju pikkpoiss kanalihast. Tomatine ahjukala Prantsuse ürtidega. Juurviljapihv. Kartuli-porgandipüree.
Kuskuss. Tomatikaste. Hiina kapsa salat spinati, meloni ja punase sibulaga. Peet, brokoli, porgand. Salatikaste. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Pirn. Eine Kana-paprikasupp. Rukkileib. Toorjuustu-ürdimääre.
Hommik Täistera odrahelbepuder. Hapukoor. Või.
Lõuna Koorene lõhesupp spinati ja keedumunaga. Hakklihasupp köögiviljadega, segahakklihaga. Juurviljapüreesupp. Karamellikissell moosiga. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Redis. Eine Ahjuomlett. Tomat. Piim
Hommik Hirsihelbepuder. Kirsid. Või.
Lõuna Värskekapsahautis kanahakklihaga. Praetud kanamaks sibulaga. Värskekapsahautis roheliste hernestega. Kartul. Tatar. Porgandi-apelsinisalat. Peed, mais, hapukurk. Salatikaste. Piimatooted. Rukkileiva-ja sepikutooted. Õun.
Eine Mustika-purukook. Mustsõstra-keefiri smuuti. Kapsas
Hommik Lõuna Eine Hommik Lõuna Eine